Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردبیر محترم سایت خبری الف
باسلام و تحیت؛

متاسفانه آن رسانه محترم گزارش یک‌طرفه منتشر شده در یکی از خبرگزاری ها با عنوان "گران فروشی خودروسازان/ سراتو کارخانه ۱۴میلیون تومان گران‌تر از بازار" را بازنشر داده است. از آنجا که گزارش یاد شده ناشی از عدم اطلاعات و مستندات کافی بوده و تنها براساس اخبار و شنیده‌ها، اتهام بی‌اساس گرانفروشی به گروه سایپا را در سطح رسانه‌ها‌ مطرح کرده، لذا خواهشمند است دستور فرمایید جوابیه ذیل بر اساس قانون در همان جایگاه گزارش مذکور، منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن جوابیه

۱- همان‌گونه که گروه خودروسازی سایپا پیشتر به‌طور رسمی اعلام کرده، با توجه به تحریم‌ها و ترک ایران توسط شرکای خارجی نظیر شرکت کره‌ای کیاموتورز، «تولید» سراتو در این گروه خودروسازی متوقف و این خودرو از سبد فروش محصولات سایپا حذف شده است. در حال حاضر تعداد بسیار محدودی از این خودرو وجود دارد که با مجوزِ مراجع ذی ربط و تحت نظارت نهادهای نظارتی در طرح‌های تبدیلی و با تخفیف ویژه در قبال تعهدات غیرقابل تولید برجای‌مانده از گذشته (فقط به صورت تبدیلی) عرضه می‌شوند و گروه سایپا هیچ برنامه‌ای برای فروش این خودروها با قیمت اعلام شده و یا هر قیمت دیگری نداشته و در آینده نیز نخواهد داشت.

۲- در حال حاضر اختلاف قیمت به شکلی که برای خودرو سراتو مطرح می‌شود، درخصوص تعدادی دیگر از محصولات سایر شرکت‌ها نیز وجود دارد، لیکن اصرار بر مطرح کردن اختلاف قیمت خودرو سراتو، برای خودرویی که تولید و فروش آن توسط سایپا مدت‌هاست متوقف شده، شائبه عدم بی‌طرفی و تلاش هدفمند و جهت‌دار برای ایجاد ذهنیت منفی علیه یک تولیدکننده داخلی را در میان مخاطبان در سال رونق تولید تقویت می‌کند.

۳- از آن‌جا ‌که قیمت بازار متغیر بوده و متاثر از عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد، قیمت اعلام شده در آن گزارش برای کارخانه متعلق به فروش ماه های قبل بوده است. سوال اینجاست در حالی که سایپا از مدت‌ها پیش تاکنون در طرح فروش فوری خود، عرضه سراتو را متوقف کرده، قیمت فروش فعلی کارخانه از کدام منبع به دست آمده و به استناد آن، سایپا به گرانفروشی متهم شده است؟ در شرایط رکود بازار و تعطیلات رسمی کشور که با رکود معاملات خودرویی همراه است، چه اصراری وجود دارد که به مخاطب قبولانده شود که سایپا در حال فروش خودرو سراتو با قیمت ۱۴ میلیون تومان بیشتر از بهای آن در بازار است؟

گرچه واضح است کاهش قیمت سراتو در بازار از ۳۸۰ میلیون تومان در ابتدای سال به قیمت فعلی ناشی از عرضه مناسب این خودرو در ماه های قبل توسط سایپا و اشباع آن در بازار است.

اداره اطلاع رسانی گروه خودروسازی سایپا

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا اعلام شد+ جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • قیمت روز محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳